Cu pași mărunți se apropie sesiunea

#SESIUNEA

DSC01721.JPG

Fie că ești la licență sau la master, sesiunea vine. Dar parcă atunci când se apropie #sesiunea, atunci apare ultimul cel mai tare film. Iar dacă e vară, ce ai merge la suc sau la grătar. În timpul anului nu găsești atâtea lucruri de făcut ca în perioada sesiunii. Iar dacă trebuie să termini lucrarea de licență sau disertație și nici nu te-ai apucat îți vine să te iei cu mâinile de cap, dar te mai consolezi un pic când auzi că mai ai colegi care nu au început nici ei.

După prima sesiune, vei zice ceva de genu′: În cealaltă #sesiune voi învăța! Dar realizezi că nici anul acesta nu te-ai ținut de promisiune.

În loc să iei cursurile să vezi ce ai de învățat, poate nu e așa de greu precum sună, întrebi pe toți pe Facebook cum este profu′ resepctiv la examen. Ce dă, grile sau clasic? Grilele sunt cu 1,2 sau mai multe răspunsuri. Se poate mișca? Când în sfârșit te hotărăști să te apuci și tu să citești, te mai uiți pe Facebook, asculți muzică, te mai uiți la un episod dintr-un serial că nu ține mult. Dar parcă ai mânca ceva. Orice altceva decât să înveți.

download.jpg

Iar dacă te întâlnești cu colegii să înveți, prima dată stabiliți ce să vă luați să ronțăiți: suc (Coca-Cola, Pepsi etc.) dulciuri, ceva sărat iar dacă sunt fumători și țigări. Bun, ați luat tot ce vă trebuie și stabiliți ce învățați. Luați coli albe să scrieți ideile principale, dar în timp ce scrieți în jumătate de oră câteva rânduri, vă gândiți să luați o pauză, dar și în timp ce scriați vorbeați de cu totul alte lucruri.

hot3.jpg

Intri pe Facebook să întrebi cum se descurcă și ei. Toți zic că nu au învățat sau foarte puțin iar la examen îi vei vedea pe cei ce au spus: ”Nu știu nimic, sper să trec”, scriu pagini pline, iar tu te întrebi de unde scrie atât.

Acestea sunt doar o parte din lucrurile se întâmplă în sesiune. Unul dintre cele mai faine momente din sesiune este când mergi cu colegii la suc după #sesiune și dai check-in ”După examen”.

download (1).jpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s