6 site-uri despre România Turistică

directia Romania.jpgVrei să vizitezi România dar nu ști de unde să iei informațiile necesare. Dacă vei fi împins de curiozitate să citești în continuare vei observa mai jos 6 site-uri unde poți găsi informații despre locuri frumoase de la noi din țară.

  1. http://www.romania.travel/ro/  Acesta este site-ul oficial al turismului românesc, care are disponibil broșuri în 5 limbi: română, engleză, franceză, germană și italiană. Poți afla informații despre regiuni & orașe, principalele atracții, interese speciale(tradiții și folclor, arhitectură, gastronomie, degustări de vinuri etc.), planificarea călătoriei. Informații puteți găsi și pe canalul de YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCmjgOgsCu-_wPNPHVyx_DjQ.

Carpathian Garden.png

2. Un al doilea site este http://www.ghiduri-turistice.info/. Bănuiesc că urmăriți activitatea acestei comunități, dacă nu, vă recomand cu căldură. Pe acest site poți găsi următoarele: Jurnale de călătorie (sunt relatate experiențele unor oameni care au călătorit și ne aduc și nouă la cunoștință anumite informații.), Orașele lumii, Călătorește cu noi, fotografii din locuri vizitate știute sau neștiute de turiști etc. Site-ul este activ pe toate rețelele de socializare, te poți abona și la newsletter-uri dacă dorești să fii mai bine informat.

Ghiduri turistice.jpg

3. Un  site care aduce ceva nou este  http://www.cesavezi.ro/. Pe lângă informațiile mai mult decât interesante, site-ul are și o aplicație care este disponibilă gratuit pentru sistemele de operare iOS și Android.

cats-crop

4. http://www.turism.ro/ Acesta oferă informații despre principalele zone turistice din România fiind disponibil în 5 limbi străine: română, engleză, franceză, germană și spaniolă.

turism in Romania

5. http://romaniatourism.com/ Acesta este un site care este în limba engleză, dar care conține informații turistice despre România.Aici poți găsi informații despre cetăți și castele, gastronomie, despre Munții Carpați etc.  Acesta site este al Romanian National Tourist Office cu sediul in New York, USA. Este activ pe principalele rețele de socializare: Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+.

Romanian culture and travel.jpg

6.  Și încă unul dar nu cel din urmă este http://www.zigzagprinromania.com/. În spatele acestui site stă călătoria a unor fete și băieți care și-au propus să călătorească prin toată România și să afle ce valori are și să le împărtășească tuturor ceea ce au văzut și îndeamnă pe toată lumea să viziteze ceea ce au văzut ei.Îi puteți găsi pe toate rețelele de socializare.

zigzag

Acestea sunt doar o parte din ceea ce poți găsi pe acest mare internet, îți trebuie doar puțină bunăvoință și restul vine de la sine. Imposibil să nu găsești ceva ce îți place, așa că nu mai sta, caută-ți călătoria de neuitat!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s