10 aplicații care te-ar putea ajuta în vacanță

Înainte de a merge în vacanța planificată, ne facem o listă cu ceea ce vom avea nevoie. În primul rând trebuie să avem în bagaj un anumit număr de haine care să ne ajungă pe durata vacanței. După îmbrăcăminte trebuie să ne gândim ce ne mai trebuie. Pentru a imortaliza momentele frumoase ne trebuie un aparat foto. Dacă are acumulator trebuie să nu uităm să îl luăm cu noi, dacă funcționează cu baterii trebuie să avem o pereche de baterii de rezervă în caz că se termină bateria prea repede. Dacă nu ai un aparat foto ci te bazezi doar pe telefon să nu uiți încărcătorul. Ce altceva mai trebuie verificat? Aaa… banii necesari pentru vacanță, biletele de drum, dar odată cu evoluția tehnologiei s-au creat aplicații care ne ajută să ne descurcăm în vacanțăMai jos este o listă de 10 aplicații care ar putea să ne ajute. Și nu, nu e necesar pe toate 10, una două în funcție de călătoria planificată.

  1. TripAdvisor

tripadvisor.jpeg

Bănuiesc că toată lumea a auzit măcar o dată de TripAdvisor.Este un motor de căutare American în care poți găsi fotografii și recenzii făcute de turiști care au vizitat anumite obiective turistice dar și hoteluri, restaurant și rezervări de zboruri. Este disponibil pentru Android dar și pentru iOS. TripAdvisor este accesibil și e pe laptop, PC și iPAD

       2. Trivago

trivago.jpg

Trivago este un motor de căutare care este specializat pe hoteluri. Compară prețurile de peste 150 000 site-uri de rezervări în care se găsesc mai mult  de 700 000 de hoteluri. Aplicația este disponibilă pe Android, iOS, laptop, PC & iPAD.

      3. HotelScan

hotelscan.jpg

Diferența între HotelScan & Trivago depinde doar de ceea ce le place turiștilor. De asemenea și el este disponibil pe Android, iOS, laptop, PC & iPAD.

      4.Booking 

booking-com-logo.jpg

Conform recenziilor celor care l-au folosit, afirmă că este în topul celor mai bune aplicații deoarece este ușor de folosit, eficientă, actualizată. Este disponibilă atât pe telefon cât si pe calculator.

      5.eSky

esky.png

La fel ca cele de mai sus eSky este un ajutor în planificarea vacanței. Îți poți rezerva bilete de avion, închiria mașini, asigura călătoria etc. Este o aplicație românească cu experiență de 10 ani pe piață.

      6. WiFi Map LLC

wifi map llc.png

Tehnologia fiind foarte importantă, o avem și în vacanța noastră. Această aplicație te ajută să găsești parole de acces la internet wireless în locuri publice. Utilizatorii acestei aplicației spun că sunt mulțumiți de aplicație.

      7. Visa QIWI Wallet 

qiwi.jpg

Este o aplicație care te ajută să îți plătești online cheltuielile pe care le ai de făcut în călătoria ta. Poți găsi mai multe informații pe site: https://qiwi.com/main.action

8. Aroundme

AroundMe.jpg

AroundMe îți spune unde ești și îți listează băncile, barurile, benzinăriile, spitalele, hotelurile, cinematografele, restaurantele, supermarketurile, teatrele și stațiile de taxi din apropiere. Această aplicație este utilă dacă vrei să vezi un film – și extrem de importantă dacă te-ai îmbolnăvit atunci când ești în străinătate. Pe scurt este o hartă 🙂

9.World Clock

reisapp-perfect-worldclock.jpg

Dacă vei avea călătorii departe de casă, aceasta aplicație îți va fi de mare folos. World Clock este o aplicaţie standard pentru utilizatorii de iOS. Pentru cei care folosesc telefoane mobile cu sistem Android, o variantă similară poate fi Perfect World Clock. Cele două aplicaţii sunt super-utile atunci când călătoreşti cu avionul şi treci rapid de la un fus orar la altul.

 10. Xe

xe

Xe este o aplicaţie ideală pentru cei care călătoresc mult în afara Uniunii Europene. Departe de moneda euro, cu care ne-am cam obişnuit, Xe este un convertor valutar ultra-rapid. În plus, îl poţi folosi şi fără conexiune la Internet, atât timp cât ai descărcat în aplicaţie toate tipurile de valută pe care vei dori să le converteşti.

Care aplicație este mai bună…? Păi, depinde de tine și călătoria pe care o vei parcurge. Poate fi una, două dintre cele prezentate, altele decât cele prezentate sau deloc. Depinde de tine și cum îți planifici tu vacanța, dar un lucru important: fă-o de neuitat!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s