Don’t give up, fight and win!

Într-un mic oraș din România 10 tineri doresc să pună bazele unui centru medical pentru copiii din zonele defavorizate. Totul merge bine. Proiectul este aprobat și încep a se apuca de lucru. Proiectul acestor tineri este promovat și pe rețelele de socializare pentru a-și oferi cât mai multă lume ajutorul. Un grup de tineri din Germania a venit în România printr-un program de voluntariat și au aflat de inițiativa tinerilor români și au început să creeze o colaborare frumoasă cu aceștia. Toate merg bine, centrul medical este terminat chiar înainte de termen. 

La câteva săptămâni de la inaugurarea centrului, vine un caz grav de tumoare la o fată de 14 ani. Din păcate se constată că medicii români nu pot opera din cauza gravității tumorii iar unul dintre cei mai buni medici care poate să o opereze este în Germania.

Traduceri medicale

Dosarul fetei trebuia tradus în limba germană. Tinerii din Germania care au ajutat la construcția centrului le-au recomandat celor de la centrul medical să apeleze la ajutorul Agenției de Traduceri Swiss Solution deoarece au experiență  vastă și folosesc traducători nativi pentru a traduce cât mai bine termenii medicali foarte complicați. Foarte mulți pacienți au apelat la această agenție de traduceri și au fost mulțumiți, dovadă fiind recenziile foarte bune ce sunt în mediul online.

swiss-solutions.jpg

Dosarul fetei a fost prezentat agenției. Traducerea a fost gata în cel mai scurt timp și a fost trimisă doctorului din Germania pentru a studia cazul fetei. Acesta a fost plăcut surprins de calitatea traducerii medicale celor de la Swiss Solution. 

A venit în România și împreună cu unul dintre cei mai buni doctori din România au operat cu succes fata. 

La 2 luni după acest eveniment, centrul medical a apelat din nou la agenția Swiss Solution pentru o nouă traducere medicală, acest caz fiind al unui băiat de 17 ani care avea nevoie de o operație la ochiul drept iar dacă nu o făcea cât mai curând, risca să nu mai poată vedea cu ochiul respectiv. La fel ca prima dată Agenția Swiss Solution s-au ridicat la nivelul așteptărilor realizând o traducere impecabilă iar operația a fost realizată cu succes. 

În orice problemă pe care a avut-o centrul medical, Swiss Solution a fost alături. 

project-manageri_swiss-solutions-768x380

În fiecare zi în România dar și în restul lumii oamenii primesc tot felul de noi diagnostice și nu peste tot se pot opera unele dintre ele și o agenție de traduceri în domeniul medical este esențial pentru ca oamenii să fie tratați. În aceste situații este nevoie de cunoștințe bine aprofundate și profesionalism. 

Când îl vezi pe cel de lângă tine în suferință, nu-l lăsă, ajută-l și luptă alături de el pentru a învinge boala! 

ARTICOL SCRIS PENTRU COMPETIȚIA SUPERBLOG 2016

 

 

Anunțuri

Un gând despre “Don’t give up, fight and win!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s