Miss Stamp Universe by Colop

A venit și seara mult visată. Toate ștampilele se pregătesc pentru concursul de frumusețe. Erau tot felul de ștampile: Printer Line, Ecologică, Heavy Duty… care de care mai frumoase.

Emoțiile creșteau cu fiecare minut. Ștampilele noastre aveau de trecut 3 probe: prima proba era cea a defilărilor, a doua probă ”AMPRENTA” și cea de a treia probă, discursul – ”De ce să fiu eu Miss Stamp Universe”. Premiul cel mare constă într-un pachet de cerneală pe viață plus șansa de a vedea lumea și a-și lăsa amprenta în marile capitale ale lumii.

În sală se sting luminile, liniște totală. După 3 minute se aprinde o lumină în fața scenei. Vine prezentatorul. Poartă un costum negru ca abanosul, are o privire oarecum ludică, dar conștient de locul în care se află și prezintă spectacolul ca un profesionist, cu o dicție impecabilă.

Începe prima probă, cea a defilărilor. Cortina se ridică și rând pe rând fiecare ștampilă umple scena cu prezența lor. Toate poartă rochii superbe,dar cea care iese în evidență este Ștampila Ecologică. Poartă o rochie de culoarea verdelui de Amazon cu accesorii de lemn, iar jurații încântați și ei de prezența Ștampilei Ecologice îi acordă punctajul maxim.

Urmează o pauză de 15 minute în care ștampilele se pregătesc pentru următoarea probă, organizatorii evenimentului verifică dacă totul este în regulă, presa își notează primele impresii. 

Pauza se sfârșește și se anunță startul probei cu numărul 2 – AMPRENTA. Fiecare ștampilă încearcă o amprentă perfectă din prima, dar din păcate pentru unele dintre ele, emoțiile le copleșesc și reușesc de abia din a treia sau a patra încercare. Ștampila care reușește o amprentă perfectă din prima este Ștampila Printer Line Datieră

Se termină și proba a doua. Deja în public se șușotește ”Oare care va câștiga?”, ”Cred că știu câștigătoarea…”.

Începe ultima probă. Fiecare ștampilă are la dispoziție 15 minute pentru a spune de ce este ea cea mai potrivită pentru titlul de Miss Stamp Universe.

Prima care își începe discursul este Ștampila Printer Line.

-Sunt o ștampilă care mă pot adapta oricărei situații. Sunt creată din piese de cea mai bună calitate. Experiența pe care am avut-o atunci când îmi puneam amprenta pe rețetele date de doctor pacienților dovedește acest lucru și știți bine că o rețetă fără amprenta unei ștampile nu are nici o valoare.

Juriul își arată apreciera, nedezvăluind ce punctaj va da.

Următoarea este Ștampila Ecologică. Cu mici emoții își începe discursul:

-Bănuiesc că știți cât de multe campanii și evenimente se învârt prin lumea aceasta și bineînțeles în toată această goană după ecologizare se fac și acte iar ca orice act fără amprentă de ștampilă și semnătură nu are nici o valoare. Și pentru ca totul să fie ECO, punctele mele forte dacă ar mai fi să lucrez în acest domeniu sunt materialele din care am fost făcută.

Juriul apreciază discursul Ștampilei Ecologice.

După încă 5 discursuri urmează Ștampila Heavy Duty care are un discurs scurt și la obiect menționând faptul că nu numai experiența te ajută ci și dorința de a exploata lucruri noi și de a întâlni și alte ștampile.

Discursul a fost apreciat de toți. 

După deliberare, juriul decide câștigătoarea. Heavy Duty. Și uite așa a început cariera ștampilei care nu credea nimeni că va câștiga vreodată. 

black128319.jpg

Articol scris pentru SuperBlog
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s