A fi doctor în frumusețe

Ce înseamnă să fi doctor în frumusețe? Primești un titlul de doctor dacă îți prezinți lucrarea în fața unei comisii?  Înseamnă să fi impecabil? Să nu ai nici un defect din punct de vedere al tenului, părului, unghiilor etc. 

Doctor în frumusețe înseamnă să ai tratamentul potrivit pentru fiecare situație în care întâmpinăm probleme.

Ce facem când avem probleme cu tenul. El reprezintă principala problemă a tuturor femeilor din lume. Se încearcă multe soluții, tratamente dar nici unul nu reușește.Trebuie consultat un dermatolog care să îți spună ce tip de ten ai și ce trebuie să folosești pentru purificarea acestuia. Dacă iei anumite soluții doar consultându-te pe internet există riscul de a-ți agrava situația.

Împreună cu echipa Gerovital am dezvoltat o nouă gamă  de produse  – Gerovital H3 DERMA+. Calitatea acestor produse este certificată de Prof. Dr. Ana Aslan. Această gamă se adresează tuturor femeilor indiferent de vârstă care doresc să devină doctori în frumusețe.

Părul reprezintă cea mai mare podoabă pentru femei iar pentru a-l întreține cât mai mult și cât mai bine trebuie folosite produse de cea mai bună calitate, corespunzătoare tipului de păr și problema pe care o avem.

Aveți probleme cu căderea părului? Șamponul anticădere din Gama Gerovital H3 DERMA+ reprezintă soluția la problema dumneavoastră. 

sampon_anticaderebox.jpg

Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.

Modul de utilizare: În prima săptămână de 2-3 ori, perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului, dar nu mai mult de 3-4 luni.
După o pauză de 2 luni, timp în care se poate folosi Șamponul pentru Scalp Sensibil Derma+, se poate relua tratamentul. Șamponul se aplică pe părul umed, masând delicat scalpul, se clătește și se repetă aplicarea. Se lasă să acționeze 2-3 min. și se clătește cu apă din abundență.

Șamponul de anticădere poate fi folosit  împreună cu Tratamentul anticădere din aceeași gamă.

Produsele sunt unisex, așa că și bărbații le pot folosi devenind doctori în frumusețe.

Soluția pentru a doua principală problemă pe care o întâmpină femeile dar și bărbații este tenul.

Din cauză vieții tot mai agitate și alimentației nesănătoase, tenul suferă odată cu noi. Specialiștii în frumusețe recomandă Gel spumant purifiant. Gelul curăţă şi purifică pielea, lăsând-o optim hidratată.

sampon_anticaderebox

Acidul lactic şi acidul salicilic natural, prin efectul exfoliant ajută la curăţarea şi eliberarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară. Sebarylul reglează secreţia de sebum. Porii sunt diminuaţi, pielea este purifiată şi capătă un aspect matifiat. Aquaxylul este un ingredient hidratant de excepţie.

Se utilizează zilnic, dimineaţa şi seara. Se toarnă în mâinile umede, se aplică pe faţă, se masează apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Se evită zona ochilor şi a gurii.

Este bun pentru următoarele tipuri de ten: mixt, gras, sensibil, acenic.

Atunci când am creat Gama de produse Gerovital H3 DERMA+ ne-am gândit la tine. La tine care ai nevoie de ajutor în îngrijirea ta de a fi frumoasă în fiecare zi, de dimineața când te trezești și până seara. 

Specialiștii Gerovital demonstrează în fiecare zi că calitatea produselor românești.

Așa că nu mai sta. Fii doctor în frumusețe și alegeți ceea ce ți se potrivește!

Articol scris pentru SuperBlog
  

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s