Oare nu suntem singuri?

Cu toții suntem curioși despre ce înseamnă viața de pe alte planete. Suntem oare sau nu buricul universului, mai există viață în alte galaxii? Multe sunt zvonurile care spun că cei de la Zona 51 dețin tehnologie de origine extraterestră. O fi sau nu așa?

Sunt multe întrebări despre acest subiect și răspunsuri aproape deloc. Există atât de multe persoane care cred în existența lor încât s-a format un cult al acestora. În Statele Unite ale Americii există un muzeu și un centru de cercetare al extratereștrilor – International UFO Museum And Research Center.

De-alungul timpului, în cinematografie s-au creat diverse imagini despre cum ar arăta ființele extraterestre, cele mai cunoscute variante sunt omuleții verzi cu ochii mari, negrii și cu 3 degete.

images

SURSA: http://clapway.com/2016/06/01/antarctica-aliens-dinosaur-age/

Fiind de pe alte planete, nu se știe prin ce mijloace comunică. Unii cred că au limbajul propriu, dar având o tehnologie foarte avansată, au un sistem de traducere foarte avansat încât ne-ar înțelege și pe noi. Cercetătorii spun că sistemul binar ar avea cele mai multe șanse să fie înțeles.

Ce doresc aceste ființe? Să distrugă planeta? Să o colonizeze? Nu se știe… 

Planeta noastră are resurse naturale foarte valoroase și nu cred că se dorește ca acestea să fie distruse. 

Având o tehnologie foarte avansată nu cred că sunt și ”barbari” care doar vin și distrug… în cel mai rău caz ne vor coloniza și vom fii sclavi iar în cel mai fericit caz ne vor ajuta să evoluăm. Noi tot timpul punem răul înainte, să sperăm că va fi și de bine.

Personal dacă știu că mă voi întâlni cu un extraterestru, mi-aș lua niște măsuri de protecție. Un costum, asemănător cu cel al astronauților și o armă(pentru precauție). Ce va urma nu știu…

Pentru a ne face o idee  mai clară putem să vizionăm filmul „Primul Contact” / „Arrival”, la invitația celor de la IntercomFilm care rulează în cinema din  11.11.2016. Filmul îi are ca protagoniști pe: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker. Este un film SF care are ca subiect venirea extratereștrilor pe toate continentele Terrei.

afis-Arrival-1-711x1024.jpg

Nu am văzut filmul, dar sunt foarte curioasă de ce prezintă. De obicei nu sunt foarte atrasă de acest gen de filme.

Mai jos vă invit să vizionați trailer-ul filmului și vă puteți face o primă părere. 

Vizionare plăcută!

Articol scris pentru SuperBlog
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s