Femeia stilată

Unde este soarele? De ce s-a ascuns de noi? Noi nu l-am gonit…  Dar din câte am înțeles el nu ne-a părăsit, ci doar a plecat să îi încălzească și pe alții. Iarna are și ea avantajele ei în materie de stil.

Hainele pe care le îmbrăcăm iarna sunt aproximativ aceleași cu cele care le îmbrăcăm vara. Fusta , rochia, cămașa o putem purta și vara și iarna, diferența constă în accesorizare și materialul din care este creat.

Cămașa nu este îmbrăcămintea în non culori purtate cu un sacou. Ea poate fi și viu colorată. Un bun exemplu este o cămașă de la Tommy Hifliger. Îmbrăcămintea dezvăluie celor din jur personalitatea ta. Fiecare culoare reprezintă o anumită stare a unei persoane. Rosul poate însemna dragostea, albul puritatea, verdele natura etc, iar noi combinând mai multe culori într-o piesă vestimentară, arătăm celor din jur bucuria, dragostea, veselia, ludicul pe care vrem noi să îl împărtășim cu cei din jur.

large_img_841701.jpg

Această cămașă poți să o porți la școală/facultate, la locul de muncă, în oraș cu prietenii. Cu această cămașă poți cânta colinde de Crăciun sau cântece de primăvară.

Cămașa poate fi purtată și cu o fustă și cu pantaloni. Având în vedere că în majoritatea timpului nostru purtăm jeans sau pantaloni de stofă, pentru că suntem într-un loc în care conduita vestimentară specifică acest lucru, recomand această cămașă cu o fustă neagră din de la Silvian Heach. Arătați-vă feminitatea, nu doar prin faptul că aveți părul lung și vă machiați. Fusta/rochia vă face să vă simțiți mai liberă.

large_img_818445

Până nu vine  zăpada și să fie necesar să purtăm cizme să încercăm să profităm cât mai mult de comoditatea pantofilor. Pentru această cămașă puteți încălța o pereche de pantofi negri cu o nuanță vișinie din colecția Gino Rossi. De ceva timp a intrat în trend purtarea acestor tipuri de pantofi și se pare că toată lumea iubește acest stil.

large_img_759909.jpg

Îi poți purta atât ziua cât și seara. Nu există restricții. Asta doar dacă nu plouă torențial afară și se auzi ”pleoșc pleoșc” în picioare.

O ținută elegantă este dată și de calitatea pantofilor pe care îi ai în picioare. Dacă îmbrăcămintea este una viu colorată, încălțămintea să fie una, nu sobră, ci o idee mai echilibrată în culori, de exemplu negru cu bej, iar dacă îmbrăcămintea este una în culori ”reci” încercați să aduceți o pată de culoare prin încălțămintea pe care o purtați.

Fiți feminine!

Articol scris pentru SuperBlog

Sursa foto: http://answear.ro/

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s