Un city break după sesiune

Sesiunea ne face să ne simțim cu adevărat studenți. Stresul că avem multe foi, aplicații de învățat aproape că ne distruge. Până acum nu s-a auzit ca o sesiune să distrugă studenții, poate o restanță două dar nu este o situație pe care nu o putem depăși cu bine.

16299083_1152063908244502_3586537891782242292_n

Sursa foto: https://www.facebook.com/StudentDinProvincie

După ce trecem de sesiune avem o săptămână vacanță în care ne putem reface, relaxa și chiar să călătorim. Fie că vrem să mergem prin țară sau în străinătate, oferte sunt, mai ales că acum  studenții au posibilitatea de a circula gratuit cu trenul.

Dacă doriți să mergeți în altă țară, spre exemplu pentru Valencia este mai avantajos din punct de vedere al timpului și al prețului să călătoriți cu avionul. Pentru a nu sta și verifica fiecare companie aeriană în parte, puteți da un search pe site-ul celor de la Vola.ro și vă găsește prețul cel mai avantaj.

123

Sursa: https://www.vola.ro 

Pentru exemplul de mai sus, tariful pentru un zbor dus-întors cu bagaj de mână și celelalte cheltuieli  este de 84,44 euro. 

Transportul este rezolvat. Ce mai rămâne de rezolvat este cazarea si cum cum am putea petrece plăcut timpul. 

Pentru cazare, prin căutările celor de la Booking, o ofertă interesantă este la Hotelul Sol Playa 2*(pentru mai multe informații intrați pe link) . Prețul pentru 2 nopți cu mic dejun inclus este de 70 euro. 

Ce se poate vizita în Valencia? Multe…. timp să avem!

O parte dintre lucrurile #musttosee:

  1. Barrio del Carmen
  2. Plaza de la Virgen
  3. Plaza del Ayuntamiento
  4.  Turia Gardens
  5. Centrul Vechi

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.visitvalencia.com și puteți obține informații despre principalele rute ale Valenciei, informații despre mijloacele de transport, tot ce doriți. 

Ultimul dar nu cel din urmă lucru important pentru mini vacanța noastră este bagajul. Fiind un city break, de prea multe bagaje nu este nevoie. Avem nevoie de ținute pentru cele 2 zile pe care le vom petrece vizitând, 2 prosoape pentru păr și corp (asta dacă nu doriți să folosiți prosoapele puse la dispoziție de hotel), aparatul foto/ tableta, un mini fier de călcat și pentru produsele de ingrijire vă recomand o Casetă Minitravel de la Farmec. Este foarte avantajoasă la preț și are tot ce îți dorești pentru călătoria ta.
4145-borseta-kit-calatorie-2

Sursa foto: www.farmec.ro 

Informațiile pe care le-am împărtășit sunt orienatative, ele se  pot modifica în funcție de ofertele companiilor și dorința voastră. Vă doresc să aveți o vacanță relaxată!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s