A fi sau a nu fi smurf

Ce este un smurf? Este o fiinta umana? Este un animalut? Smurfii sunt niste creaturi albastre si micute cu caciulita alba si pantalonasi albi. Ma intreb de ce alb? Reprezinta un trend al lor? Dar de ce sunt albastri? Poate daca erau verzi,erau confundati cu iarba. Smurfii traiesc undeva in padure, in casutele lor in forma de ciuperca, si se hranesc cu „smurfberries”, fructe cu nume specific, un fel de strumf-mure.

Un smurf se distinge de ceilalti, Papa Smurf,  care are caciula rosie si 542 de ani, in rest ceilalti au mai putin de 100 de ani. Daca ar fi sa ii comparam cu anii nostri ai zice ca au 10 ani.La fel ca dalmatienii, sunt in numar de 100 si locuiesc intr-un sat in padure, unde au aventuri smurfesti. Sa facem cunostinta cu o parte dintre smurfi: Marele Strumf este conducatorul lor si singurul care poarta rosu, Strumful cel lenes, Strumful cel indemanatic, Strumful cel mintos, Neindemanaticul, Strumful-croitor, Strumful-fermier, Strumful-visator, Strumful-muzician, Glumetul, Strumfita si lista poate continua. Fiecare strumf are o caracteristica care il face unic. Unii sunt harnici, alti lenesi, altii artisti si aceste calitati pe care le au ii fac ca viata lor sa fie o aventura.

Dupa cum stiu, cei care sunt fani Smurf, a fost lansat in 2011 filmul – The Smurfs – in care vrajitorul cel rau, Gargamel ii urmari pe  mici Smurfs albastri din satul lor, ei rostogolindu-se din lumea lor magică în New York City iar in 2013 a fost lansat The Smurfs 2 – unde aventura lor continua in capitala Frantei, Paris.

Fiindu-ne dor de Smurfi acestia s-au hotarat sa revina pe 31 martie 2017, sub denumirea de „Smurfs: The Lost Village”. Acest film este pentru pentru întreaga familie. Unde ne putem intalni cu Smurfi sa vedem in ce aventuri mai intra? IntercomFilm ne primeste in casa lor pentru a-i urmari pe micile creaturi albastre.

Stau si ma gandesc, oare din cei 100 de smurf este si vreun smurf blogger. Daca nu, sper sa ma primeasca si pe mine in lumea lor. Despre ce ar putea fi un articol scris de un smurf? Oare background-ul ar fi tot albastru?

afis-mic-Strumpfi-208x300.jpg

In link-ul urmator –  https://www.youtube.com/watch?v=-dNqsnvgR1o va invit sa vedeti o parte din aventura lor, iar daca v-am starnit curiozitatea sa mergeti sa il vedeti. 

Articol scris pentru SuperBlog

 

Anunțuri

Un gând despre “A fi sau a nu fi smurf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s