Ce se afla in geanta mea?

Daca vreau sa plec la facultate, in oras sau intr-o excursie accesoriul care nu imi lipseste este rucsacul. Care este avantajul unui rucsac? Pot pune in el tot ce am nevoie fara sa fie prea incarcat: portofel, chei, casti, ceva de baut, pix, agenda si neaparat o carte. Nu stii niciodata cand iti vine cheful de lectura.  Castile le tin tot timpul dupa mine. Imi pun muzica preferata de pe telefon si am plecat in lumea mare. Fie vara fie iarna, eu imi iau tot timpul apa dupa mine pentru a ma hidrata. Pixul si agenda sunt importante. Fiind la facultate mereu aflu informatii noi, iar pentru a nu le uita le notez in agenda. Bineinteles ca daca imi vin idei de articol pentru blog le notez numaidecat. Cartea pe care o am cu mine este una de buzunar. Nu am un gen anume de carte pentru rucsac.

De ce port rucasc si nu geanta de umar? Imi este mult mai comod rucascul, il tin pe ambii umeri si nu simt ca atarna. Rucsacul trebuie sa aiba personalitate, sa contina ceea ce ma reprezinta pe mine.

Chiar daca imi place foarte mult negrul la imbracaminte si accesorii trebuie totusi sa aiba si elementele viu colorate. Un exemplu potrivit este rucsacul de la ONLY.

large_img_913964.jpg

Frumusetea acestui rucsac sunt elementele decorative care dau viata.  Buzunarul din fata il tin pentru portfofel. Caracteristicile de baza pentru portofelul perfect: material neted si sa aiba dimensiunea potrivita pentru a sta nesifonate bancnotele.

large_img_1085673

Cand vine vorba despre portofel singura mea pretentie este sa aiba sufiecient loc pentru bani si acte pentru a nu se sifona. Indiferent de ce accesoriu ai, geanta sau rucasc, cel mai important este ca tu sa te simti bine cu el.  Acestea sunt accesorile care ma fac pe mine fericita. Care sunt accesoriile tale?

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s