Blog neobisnuit

Sunt multe lucruri pe care nu le-am facut dar mi-as dori sa le fac. Majoritatea sunt lucruri obisnuite: sa termin cartile pe care le-am inceput, sa calatoresc, sa invat sa gatesc. Dupa cum am spus – lucruri obisnuite. Dar un lucru mai neobisnuit pentru mine ce nu am mai vazut nici in grupul de prieteni  – sa sar cu parasuta!

Se recomanda ca inainte de acest eveniment sa nu mananci nimic. O data ce te-ai urcat in avion, nu mai este cale de intoarcere. Important e ca nu esti singur. Alaturi de tine va fi un profesionist. Eventual dupa ce faci marele salt ( la propriu) vei putea sarbatori cu o pizza de la o pizzerie neobisnuita( la fel ca provocarea mea). Dupa aceasta experienta unica vei putea impartasi pe un blog care au fost sentimentele care te-au incercat si ce trairi ai avut. Pizzeria Dodo are un blog neobisnuit. Nu se limiteaza doar la livrarea de pizza. In fiecare zi accepta noi provocari si le depasesc. Daca ceva nu iese din prima nu trebuie sa renunti. Este nevoie de o alta metoda de abordare.

O alta provocare neobisnuita pentru mine este sa punctez un punctaj maxim in cadrul competitiei SuperBlog. Particip de 3 ani si pana acum nu mi-am atins scopul. Poate pana in 2020 voi reusi. Au fost probe din diverse domenii, fiecare cu farmecul lui dar faptul ca nu reuseam sa scot ce este mai bun ma enerva. Prima data cand vedeam enuntul probei eram foarte incantata de ideeile ce imi veneau.

echipa-Dodo

Zilele treceau si ma apucam de scris in ziua deadline-ului. Uneori luam punctaj bun alteori nu. Niciodata nu am scris un articol din prima zi. Au fost probe in care chiar nu avea idei iar partea si mai interesanta era faptul ca se cereau un numar mare de cuvinte. Nu voiam sa dezamagesc juriul. Un alt lucru care se intampla era urmatorul: o proba care imi placea foarte mult, articolul il scriam de drag iar in momentul afisarii rezultatelor primeam un punctaj mic. Partea amuzanta era la unele probe la care ma asteptam sa iau punctaj mic luam unul mare. 

Sunt persoane care si-au pus ambitia si au riscat pentru a-si indeplini visul. Renuntarea la o cariera prospera si inceperea unui start-up. Este neobisnuit. Dar vorba aceea – Daca nu risti, nu castigi.  Nu trebuie sa te gandesti la esec. Lucrurile trebuie luat cu calm si intelepciune. Un om inteligent nu este acela care le stie pe toate ci acela care atunci cand nu stie ceva se informeaza sau apeleaza la cineva. Usor nu va fi, nu a zis nimeni, dar iesind din normalul  – trebuie sa imi gasesc neaparat un loc de munca si sa vedem si alte oportunitati vom realiza ca suntem buni la ceva ce nici nu constientizam.

Asa ca nu mai sta. Risca. Fa ceva neobisnuit care sa te ajute. Invata, nu fi dur cu tine cand gresesti, citeste, urmareste reportaje, distreaza-te pentru ca avem nevoie si de relaxare. Daca nu ne relaxam riscam sa pierdem( si poate fi iremediabil).

56367338_777071079359367_1412891240764014592_n


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s