Ce a însemnat SuperBlog pentru mine

Pot vorbi în numele tuturor celor care au participat la această ediție SuperBlog, că a fost atipică. Am avut probe cu tematică ce ne-a scos pe toți din zona de confort. Particip la acesta minunată competiție din anul 2016 și de atunci am cunoscut persoane minunate și am descoperit comunitatea de blogolteni, la vremea respectivă locuind în Craiova.

Ce mi-am propus și ce am reușit

În fiecare ediție mi-am dorit să nu am penalizări dar nu am reușit, dar în această ediție am reușit să duc toate probele la bun sfârșit cu un punctaj de 2213. Facând o medie am nota 88,52. Puteam să fac mai mult? Da. Îmi pare rău că nu am reușit? Nu. Comparând cu celelalte ediții la care am participat, acum am avut cele mai bune rezultate dar mereu este loc de mai bine.

Mi-am propus să iau peste 90 de puncte la fiecare probă. Din păcate nu am reușit. Din 25 de probe la 12 dintre aceastea am luat sub 90. Au fost probe în care sponsorii nu a rezonat cu viziunea mea dar si probe în care nu m-am implicat cât mi-aș fi dorit. Am învățat că indiferent de cât de mult te implici în scrierea articolului și poate este cel mai bun din tot ce ai scris până acum, juriul nu îți va puncta articolul comparativ celelalte articole ale tale, ci conform baremului. Bineînțles că poți depune contestație dar numărul maxim de contestații este 3, așa că trebuie distribuite cu grijă.

O strategie nouă pe care am abordat-o în această ediție și a generat o diferență la note a fost să îmi scriu ideile pentru articole într-o agendă. Întâmplarea a făcut ca agenda să o am de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova dăruită de profesoara și prietena mea Silvia Puiu.

Ce a însemnat pentru mine această competiție

Dintre toate edițiile la care am participat, aceasta o consider specială. În această perioadă când multe lucruri sunt nesigure, am avut certitudinea că SuperBlog 2020 clar se întâmplă și aveam un program de respectat. Chiar dacă comunicam online cu ceilalți concurenți, am simțit că suntem mai apropiați. În ziua în care s-a desfășurat Gala, eu eram în tren (un drum simpatic de 9 ore jumătate), am fost prezentă (cel puțin cât îmi permitea semnalul). Gala a fost împărțită în 2: era scena în care ne invita Claudia să spunem câteva cuvinte și grupul de pe Zoom unde râdeam, ne prezentam ținutele ( jumătate elegante și jumătate în pijamale), ne arătam animăluțele de companie și lista poate continua.

Mulțumiri și felicitări

Înainte de a transmite mulțumirile de rigoare, doresc să îi felicit pe toți cei care au participat la această ediție: finaliști, nefinaliști și în mod deosebit fetelor de pe podium: Oana Pană, Diana Elena Gole și Mara Rus.

Sunt mulți cărora vreau sa le mulțumesc pentru tot ce am învățat pe drumul meu de blogger iar dacă omit pe cineva, am rugămintea să mă trageți de mânecă.

Voi începe cu sponsorii acestei ediții: Answear.ro, Cord Blood Center, Cusut&Brodat, Vindem Ieftin.ro, Favi, Farmacia La Preț Mic, Salin, Magister, Editura Elefantul Meu, Melinis, StoneMania, Brand-GSM, Bottega Verde, Fares, Băcănia Tei, Frisomat, E-Sărbătoare, Medicale Shop, beKid, Farmec, AcademieVie.ro & TheMall.ro.

Superbloggerii care m-au inspirat de când am participat la prima ediție Superblog sunt: Alexandra Călinoiu (prin intermediul căreia am aflat de competiție), Silvia Puiu ( profesoară și prietenă care m-a încurajat să nu renunț și să duc competițiile mai departe), Daniel Botea, Emil Călinescu, Georgiana Mihăilă, Ioana Razk, Oana Pană, Constantin Târnoveanu, Olimpia Săpunaru, Dana Maria Jugaurs, Diana Elena Gole, Mari Flămânzeanu, Almona Țilea, Mona Rusinescu și lista poate continua. Vă recomand să ascultați Podcastul Vocea SuperBlog pentru a-i descoperi și pe veteranii SuperBlog.

De asemenea doresc să le mulțumesc Claudiei și lui Albert pentru că au făcut posibilă compeția gala dar și Podcastul Vocea SuperBlog. Sunt mereu prezenți cu răspunsuri la întrebările noastre și ne încurajează.

Ultima persoană dar cea mai importantă este mama mea care îmi urmărește toate postările, dă like și distribuie mai departe.

Recomandări pentru cei care doresc să se înscrie în competiția SuperBlog

Vor fi probe mai ușoare și probe mai grele, depinde de cât de mult stăpâniți subiectul. Chiar dacă scrieți în ultima zi, vă recomand ca în ziua este anunțată proba să citiți enunțul și să vă notați câteva idei ce vă vor ajuta în structurarea articolului. Să studiați cu atenție site-ul sponsorului pentru a-i cunoaște produsele și serviciile. Dacă sponsorul sau juriile sunt invitați să vorbească la Podcastul Vocea SuperBlog, să ascultați cu atenție pentru că vă poate ajuta în scrierea articolului. La final după ce ați scris articolul, citiți-l cu voce tare pentru a vedea dacă textul are cursivitate, verificați dacă ați respectat toate cerințele și apoi îl încărcați pe platformă.

Vă doresc mult succes și sper să ne vedem în următoarea ediție că eu cu siguranță voi fi prezentă!


7 gânduri despre “Ce a însemnat SuperBlog pentru mine

  1. Larisa, îți mulțumesc că m-ai amintit în articolul tău, sunt onorată. Mi-a plăcut mult articolul acesta pentru felul în care ai sintetizat stările iar pasajul în care spui că SuperBlog a fost o certitudine în perioada aceasta nesigură, a fost revelator. Chiar mi s-a făcut pielea de găină. Să ai sărbători minunate și să ne citim în continuare! Te îmbrățișez.

    Apreciază

  2. Felicitări pentru că ai dus toate probele, la ce ediție nebună a fost ❤️ Și eu am simțit SuperBlog drept constanta de care am avut nevoie într-un an… diferit. Sărbători fericite ❤️

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s