Casa premium

Habitatul omului reprezinta tot ceea ce construieste. Casa este locul cel mai de pret al omului si  reprezinta stabilitatea pe care o are „deasupra capului”. De pe vremea povestilor  si povestirilor lui Ion Creanga, casa reprezanta familia, siguranta, lipsa de griji, iar atunci cand parasesti caminul, nu mai esti sub protectia casei. Trebuie sa isi urmeze calea si sa-si construiasca o noua casa. Aceasta trebuie construite cu materiale premium pentru a asigura o durabilitate si siguranta.

O data cu decizia unei noi constructii, este important sa ne calculam, pe langa preturi si calitatea pe care o primeste casa prin materialele folosite. Fiecare detaliu al calitatii nu trebuie ignorat, deoarece omul ajunge din neglijenta lui prada catastrofelor, indiferent de natura lor. Plecand de la fundatie – armatura de beton( centura casei)  si terminand cu acoperisul – tigla, toate au un rol esential in izolarea si protectia omului –  rezistenta materialelor la imbatranire si la fenomenele naturii.

Cel mai important aspect al unei case este si locul in care este construita. Casa reprezinta stabilitate, iar daca tu nu simti ca apartii acelui loc nu trebuie sa te muti in locul respectiv. Pentru mine locul casei mele este in satul Biertan din judetul Sibiu. Este un loc plin de istorie, cultura si natura. Multi isi cauta casa de vis in metropole. Sunt multi cei care nu vor sa aiba o viata in zone galagioase ci vor sa se retraga pentru a fi bine pentru ei si pentru familia lor.

Multi asociaza gresit cuvinetele premium si scump. Premium reprezinta calitate, iar ideea de „scump” trebuie sa contina o comparatie, altfel nu ar avea nici un sens. Nu este o regula faptul ca daca e scump un produs este de calitate. Atunci cand cand cineva isi cumpara un ceas, o haina, sau o incaltaminte scumpa, nu o cumpara pentru utilizarea in sine, ci pentru emotia pe care o creeaza achizitionarea bunului respectiv. Poti gasi aceste produse, poate de mai buna calitate ce un apartin unui brand scump.

Cand vine vorba de casa, nu cheltuiesti ci investesti. Casa face parte din viitorul tau si trebuie sa dai tot ce ai mai bun.  Vrei sa iti faci o casa premium dar nu sti cum? Nici o problema, nimeni nu s-a nascut invatat, trebuie doar sa stii unde sa cauti.

Pentru mine casa de vis trebuie sa reflecte personalitatea mea si a familiei mele. Ca dimensiune nu trebuie sa fie prea mare: o sufragerie, o baie, 3 dormitoare si o bucatarie si o mica terasa in fata casei. Gardul casei face parte din prima impresie iar sipicile metalice mate pot contribui la un aspect perfect.

Am avut de multe ori ocazia sa merg in vizita la prieteni ce aveau casa cu etaj. Era frumos intr-adevar dar simteam ca pentru mine nu ar functiona. De asemenea culorile sunt un aspect important. Alegerea culorii unghiilor nu este acelasi lucru cu peretii casei. Culorile alese trebuie sa se integreze in peisaj, sa fie naturale nu culori puternice. Pentru a nu avea infliltratii din cauza ploii, acoperisul casei mele va fi din tigla metalica mata . Culoarea alb in casa este ideal, dar daca ai copii mici sau iti doresti pe viitor, este bine ca usile de interior sa aiba culori inchise. Eu imi doresc copii iar albul si copiii mici nu se inteleg prea bine.

Poluarea este o problema constanta cu care ne confruntam si nu este ceva de care vom scapa peste noapte, asa ca panourile solare reprezinta un bun inceput in a fi un bun ecologist.

Tapetul creeaza  personalitate camerei care este locuita. Eu imi doresc o fata si un baiat. In camera fiecaruia voi pune un tapet in functie de personajele lor preferate. Pentru fata tematica abordata ar putea fi printesele iar pentru baiat supereroi, dar nu avem de unde stii care vor fi pasiunile lor, asa ca ne putem astepta la orice.

In visele mele cele mai frumoase, tot ceea ce compune o casa este premium, imaculat si nimic nu este in plus sau in minus. Asa trebuie sa fie si in realitate. Au fost multe probleme din cauza lipsei de investitii inteligente.

Premium inseamna calitate. Inseamna ca atunci cand voi cumpara ce trebuie pentru casa mea, nu va trebui sa revin la sa cumpar pentru a repara ceea ce nu a fost pus bine de la bun inceput.

Pentru a asigura faptul ca isi respecta promisiunea fata de clienti, reprezentantii de la Vindem ieftin vin cu optiunea recenziilor video. Nu conteaza valoarea comenzii pe care o ai sau daca esti persoana fizica/ juridica daca faci o recenzie video la ceea ce ai achizitionat, primesti 100 de lei.

IMG-20181118-WA0007

„In putine cuvinte si mai multe fapte, va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale. Fie ca alegeti sa construiti, sau doar sa renovati, Casa de Comenzi vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera solutia pentru materiale de constructii la cele mai convenabile preturi de pe piata. La noi veti gasi intodeauna materiale ieftine cu cel mai bun raport pret calitate.” –  Acesta este mesajul celor de la Vindem ieftin


Un gând despre “Casa premium

Lasă un comentariu