Viaţa e aspiraţie, respiraţie şi expiraţie

Probleme, probleme și iar probleme

Suntem într-o perioadă mai delicată și uneori nu mai știm ce decizii să luăm. Peste tot suntem bombardați cu creșterea numărului de bolnavi, știri senzaționale de ultimă oră, peste tot numai vești rele. Suntem mereu încordați. Peste tot purtăm mască: la lucru, în mijloacele de transport în comun. Dar mai nicăieri nu sunt promovate metodele de relaxare, exerciții de respirație. Înainte, pe lista de cumpărături erau pâine, lapte, ouă iar acum sunt măști, dezinfectant și mănuși. Ajungem să mai adăugăm calmante.

Soluții

Pentru a ne feri pe cât posibil de aglomerație anul acesta, o parte dintre noi, nu am mers la mare sau la tratamente unde puteam să ne bucurăm de aerul curat și sărat, făcând tratamente.

Știți vorba aceea „Dacă nu vine muntele la Mahomed, atunci merge Mahomed la munte”, același lucru îl promite și Salin. Un mic aparat care îți va reîmprospăta sufrageria și calitatea aerului respirat. De asemenea dacă ai musafiri, iar printre ei sunt fumători, nu va mai trebuie să stai cu geamurile deschise câteva zile pentru aerisire pentru că mirosul va fi eliminat cu ajutorul purificatorului Salin Plus. Fiind mic și alb nu va strica armonia design-ului interior, doamnele știind cel mai bine că albul se asortează cu orice.

Când vine vorba de somn ne gândim doar la pernă, pătură, saltea și lenjerie de pat drăguță. Ne petrecem un sfert din viață dormind. De ce să nu acordăm o atenție mai mare?

Următoarea situație este întâlnită cel mai des la cupluri. Seara, după o zi lungă vă puneți în pat. Peste noapte unul dintre voi începe să sforăie ( nu trebuie neapărat domnii sunt cei care sforăie și doamnele fac acest lucru) iar acest zgomot nu prea plăcut îl trezește pe celelălalt. Ce este de făcut în situația aceasta? Îl trezești, încerci să îl întorci pentru a se opri din sforăit? Sau te duci în sufragerie pe canapea să dormi? Dar de ce ai face acest lucru, tu să te chinui pe o canapea, iar partenerul/partenera să viseze frumos într-un pat mare? Poți folosi un purificator pentru dormitor, care vă va ajuta pe amândoi să aveți un somn odihnitor și sănătos. Pe lângă efectele benefice ale terapiei saline, vor fi reduse nopțile cu sunet de chitară dezacordată, iar alarma de dimineață nu va mai fi atât de neplăcută.

În încheiere

Fie că avem afecțiuni respiratorii sau nu, purificatoarele ne ajută să respirăm un aer curat, ne mărește rezistența la răceli și nu vor mai exista tensiuni apărute de nicăieri. Știți că mulți zicem: „Simt că este ceva ce nu îmi dă pace dar nu știu ce este…”, poate nu ai un purificator.

Articol scris pentru proba a 7 a SuperBlog 2020

Sursa foto: Salin.ro


Un gând despre “Viaţa e aspiraţie, respiraţie şi expiraţie

Lasă un comentariu