Tu cui și în ce ocazii ai dărui o Chocotelegramă?

Ciocolata este plăcerea vinovată a celor mai mulți iubitori de dulciuri. O vedem prezentă la toate ocaziile: sărbători, petreceri aniversare dar și în micile plăceri zilnice. Un cadou „ciocolătos” va face pe oricine să zâmbească.

Pentru ca bucuria să fie și mai dulce, Chocolissimo a luat ciocolata banală și a transformat-o într-o operă, precum Michellangelo prin talentul lui de sculptor a tranformat un bloc de marmura abandonat în celebra statuie lui David. Putem oferi ciocolata sub formă de figurine, mesaj din ciocolată, acadele în formă de inimioară dar și telegrame ( sau mai bine zis ChocoTelegrame).

Chocolissimo se folosește doar de ciocolată belgiană premium pentru toate cele peste 300 de produse din ciocolată. Pe lângă ingredientele de calitate, sunt adăugate pasiunea și prin imaginația bogată care sunt foarte importante când dorești să creezi un produs personalizat. Când lucrurile se fac la nivel automat fără a pune suflet în ceea ce faci, acest lucru se va vedea în produsul final. Pentru cadouri, oamenii aleg pe bază de emoție deoarece vor să îi bucure pe cei dragi.

Ciocolata belgiană premium se recunoaște prin ingrediente: trebuie să conțină 100% unt de cacao, fără uleiuri sau înlocuitori vegetali, cacaoa, laptele trebuie să nu aibă imperfecțiuni pentru că acestea dau gustul. Iar pe lângă ingrediente și modul de preparare un ultim aspect ce trebuie luat în considerare este ambalajul în care este păstrată.

Cu idei de cadouri au venit Chocolissimo, se apropie ziua îndrăgostiților, poți oferi cadouri din ciocolată în formă de inimă dar pentru a ieși din zona de confort poți să îi personalizezi persoanei iubite o ChocoTelegramă prin care să îi spui că Mă topesc după tine”, sau dacă aveți o expresie pe care o folosiți doar voi doi, o poți imprima în ciocolată.

Familiei și prietenilor le dăruim câte ceva și dacă nu avem vreo ocazie, dar sunt anumite persoane care au contribuit la creșterea noastră și cu care poate unii dintre noi nu mai păstrăm legătura. Este vorba despre învățători/ învățătoare. Ei sunt cei care ne-au învățat să scriem, să citim, să socotim, să recităm o poezie și multe altele. Oare câți dintre noi, după ce am terminat clasa a patra și am făcut ultima poză de grup îi mai căutăm. Printr-o ChocoTelegramă le putem mulțumi pentru că au fost lângă noi când am făcut primii pași în lumea scrisului, ne-au deslușit misterele literelor și ale cifrelor. Mai ales în această perioadă a digitalizării le putem oferi un mesaj dulce.

Hai să oferim acest tip de cadouri nu doar la ocazii speciale pentru că nu vom știi niciodată când vom „alunga norii supărării” persoanelor dragi.

Acest articol a fost scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog


Lasă un comentariu