Următoarea stație – SuperBlog

Pentru cei care nu ați participat la o competitie SuperBlog până acum, este la fel ca sesiunea din facultate. În fiecare săptămână primim probele ( editia de primavara este una cu mai putine probe, comparativ cu cea de toamnă).

Pentru fiecare probă primim un brief ( tematica abordată, cuvinte cheie, link-uri, fotografii, număr minim sau maxim de cuvinte și surse de informare). Pentru scrierea articolului avem timp o săptămână iar tot ce depășește ziua de deadline este penalizat cu 10 puncte pe zi. După expirarea termenului de publicare a articolelor, juriile au timp o săptămână să citească și să evalueze articolele acordând o notă. 10 puncte sunt acordate din oficiu, iar restul de 90 sunt împărțite in funcție de jurii pentru: creativitate, respectarea cerinetelor tehnice, gramatică etc. Nota la un articol nu reflectă calitatea noastră de blogger în general ci comparativ cu ceilalți bloggeri si cât de mult am reușit să ne apropiem de ceea ce a a fost cerut în probă. Dacă considerăm că nota primită nu reflectă ceea ce ai scris, ai dreptul la maxim 3 contestatii pe durata competitiei.

Chiar dacă suntem în competiție cu ceilalți bloggeri pe grupul de Facebook Superblog, împărtășim idei, răspundem la întrebări. Claudia și Albert sunt mereu prezenți să ne ajute cu tot ceea ce avem nevoie. Cele mai intense momente ce se desfășoară pe grup sunt anunțarea probelor, ziua de deadline și ziua de note. De-alungul competițiilor au fost sponsori noi dar și sponsori cu traditie. În această ediție sponsorii sunt:

  1. Alma Parchet
  2. Ambition
  3. Answear.ro
  4. AutoGedal
  5. AVBS Credit
  6. Biano
  7. CashClub
  8. Fares
  9. Farmec
  10. Favi
  11. Franke
  12. Frisomat
  13. GGMGastro
  14. Glami
  15. Indira
  16. InterComFilm
  17. Kfea
  18. Spring – Farmacia la Preț Mic
  19. StoneMania
  20. Terra Salin
  21. Vindem-Ieftin.ro

La unii dintre sponsori am mai scris de-alungul competițiilor dar la unii fie nu am mai scris fie sunt pentru prima dată.

Această competiție te scoate din zona de confort, te ajută să înțelegi care sunt pașii în crearea unui articol de promovare, cum comunici cu cititorii și sponsorul și să îți privești articolele dintr-un punct critic. De asemenea poți găsi inspirație și în podcasturile Vocea SuperBlog ce pot fi urmărite/ascultate pe canalul de YouTube sau pe site-ul SuperBlog

Mai jos iți las toate link-urile necesare pentru a te informa pe larg care sunt pașii de înscriere și regulile care trebuie urmate:

Îți garantez că vei învăța o mulțime de lucruri noi și de asemenea te vei distra pe cinste!


2 gânduri despre “Următoarea stație – SuperBlog

Lasă un comentariu