Un credit bun la nevoie se cunoaste

Ne-am hotarat sa mergem  intr-un city-break la Venetia. Ne-am strans cativa prieteni si am pornit la drum. In oferta agentiei de turism de unde ne-am ales sejurul, include si zbor cu avionul, ceea ce este un mare avantaj pentru noi deoarece daca am merge cu masina am face mult mai mult. Din pacate masina are si ceva probleme iar daca e sa se intample ceva pe drum ne-am strica vacanta. A ramas la un prieten.

Excursia noastra a fost una reusita, am vizitat principalele obiective turistice, am facut o multime de poze. In ziua de dinaintea plecarii, pe cand stateam la terasa, primim un mesaj cum ca masina nu mai merge. Costurile nu sunt foarte mari dar avand in vedere faptul ca am avut ceva cheltuieli in aceasta mini vacanta iar salariul vine abia peste 3 saptamani ne intrebam ce sa facem. Unui baiat din grup a sugerat sa luam un credit urgent de la TeleCredit.

Photo-2

-Ce tip de credit este acest? Intrebam ceilalti uimiti.

-Este acel tip de credit care te ajuta pana iei salariul. TeleCredit ofera credite de nevoi personale, cu sume intre 100 si 2000 de RON pe o perioada maxima de 30 de zile. Un avantaj pe care il are TeleCredit este ofera imprumuturi fara garantii.

-Si ce acte imi trebuie?

– 3 acte, nimic mai mult:

  • copie a cartii de identitate
  • un extras de cont pe ultimele 30 de zile in format electronic
  • un document de venit aferent anului anterior (scanat sau pozat). In functie de situatie, se  solicita si alte documente care sa dovedeasca bonitatea (fluturas de salariu, cupon de pensie, etc.)

-Pare simplu. Ia zi-mi site-ul si pasii pe care trebuie sa ii urmez.

-Site-ul este https://telecredit.ro, iar pasii sunt urmatorii:

  1. Iti alegi suma de care ai nevoie. Imprumutul maxim este de 2000 lei. Avand in vedere care esti la prima aplicare poti imprumuta pana la 500 lei;
  2. Iti alegi data rambursarii.  Durata maxima pentru un credit online urgent este de 30 de zile;
  3. Completezi cererea de imprumut online cu datele tale (este nevoie de ele o singura data, urmatoarele imprumuturi vor avea aceste informatii deja completate);
  4. Vei primi un sms si un e-mail pentru a confirma contul tau;
  5. Trimiti documentele necesare in format electronic folosind Contul Tau;
  6. Astepti aprobarea si in aceeasi zi vor fi virati banii in contul tau.

Intr-adevar, amicul nostru a avut dreptate, solicitarea mea a fost analizata iar banii au fost virati in cel mai scurt timp. Cand am ajuns acasa, am mers cu masina la un service auto iar costurile cu reparatia nu au depasit suma de bani pe care am imprumutat-o.

Articol scris pentru SuperBlog

 


Lasă un comentariu