Minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Traim intr-o societate in care toata lumea se grabeste sa ajunga undeva fie la locul de munca sau la o intalnire importanta. Cum totul se face pe fuga si alimentatia este tot pe fuga. Grabiti in drumul nostru, vedem o patiserie/simigerie si ne luam o placinta sau un covrig si eventual o cafea. Nu mai dam importanta meselor principale ale zilei. La scoala, elevii nu au ore de nutritie. Nu cunosc rolul pe care il are fiecare masa si ce trebuie sa contina.

Atunci cand incercam sa realizam gravitatea neconsumarii de legume si fructe. Dar si atunci, nu le consumam cum trebuie. Exista tendinta de a consuma legumele si fructele fara coaja, dar cea mai mare din vitaminele lor vin din coaja acestora. Trebuie sa gandim SMART in situatii de acest gen si sa gasim solutii potrivite. Pentru a nu pierde calitatea fructului sau legumei putem sa le preparam la rece, sa le facem smoothie sau suc.

Un ajutor care iti va schimba stilul de alimentatie si te va face sa realizezi importanta unei vieti sanatoase este Storcător prin presare la rece, HuromPentru ca lumea sa inteleaga mai bine acest lucru se va organiza intr-un parc, departe de traficul poluant, o demnostratie a utilizarii acestui storcator. Se vor alege cativa voluntari pentru o cursa de 200 m si se va face un test. Inainte de a consuma aceste bauturi ce viteza au iar dupa cateva saptamani, dupa testul va fi reluat pentru a vedea rezultatele. Voluntarii acestei curse vor primi cate un manual in care va fi explicat cum trebuie avut un regim alimentar sanatos.

logo-hurom_1504190816-300x300

Reducerile de la storcatoarele Hurom sunt atratctive pentru toti cei care doresc sa isi schimbe stilul alimentar si doresc sa traiasca sanatos. Vei descoperi  ca prin ajutorul storcatorului Hurom vei avea cu cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime in bauturile tale.

DKGf1fYUEAIGvq8.jpg

 

 


Un gând despre “Minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Lasă un comentariu