10 articole necesare garderobei tale

“Nu am cu ce ma imbraca!!”. Majoritatea femeilor/ fetelor au spus aceasta celebra propozitie atunci cand se aflau in fata dulapului lor. Aceasta criza vestimentara apare pentru ca noi ne nu organizam garderoba in asa fel incat sa contina articolele cheie ce ne pot salva ziua. Pentru a sti ce articole cheie ai nevoie, trebuie sa cunosti foarte bine ceea ce ai in dulap si sa faci o selectie riguroasa. Majoritatea dintre noi avem in dulap acele haine pe care nu le purtam niciodata dar le pastram intr-un loc ascuns.

Nu reprezinta o rusine ca nu stim, trebuie doar sa ne informam corect. Cateva elemente importante in alegerea articolelor il reprezinta alegerea corecta a materialelor si culorilor(albul si negru nu dau gres niciodata). Pentru evenimentele care dureaza cateva ore trebuie sa purtam materiale ce ajuta corpul sa respire. Garderoba perfecta nu exista, ea este imbunatatita in fiecare sezon.

full_img_1409605.jpg1. Lenjerie intima potrivita   Fie vara fie iarna, lenjeria intima sta la baza unei tinute perfecte. Inainte de ati cumpara ultimul model de sutien, trebuie sa iti cunosti foarte bine masurile pentru ca alegerea unei lenjerii intime cu un numar mai mic sau mai mare se poate vedea prin haine, creand acele dungi pe care nu le doreste nimeni. Lenjeria intima nu presupune doar sutien si chiloti. Lenjeria modelatoare ( slimmers) te ajuta in conturarea corpului fara sa te gandesti ca te-ai ingrasat 2 kg si se vede. Acest tip de lenjerie nu elimina intr-un totul lucrurile pe care nu vrem sa le expunem dar le da o alta forma.

 

2. Camasa alba   Daca stai si analizezi cate variante ai  pentru a purta camasa nu iti ajunge o zi. Camasa alba poate fi purtata la locul de munca/scoala sau atunci cand iesi la o cafea cu prietenele. Se impaca foarte bine cu materialul de stofa dar si cu cel din denim. Materialul preferat pentru camasa alba este bumbacul.

3. O rochie eleganta neagra( Little black dress) –  Rochia negra te salveaza oricand ai o intalnire oficiala. Cu materialul si croiala potrivita poate transforma o tinuta banala intr-una de nota 10, accesorizand-o cum vrei.

4. Pantofi  – Ne salveaza din orice situatie. Tocul nu trebuie sa fie prea mare si subtire pentru a asigura confort picioarelor pe parcursul zilei. Eleganti dar in acelasi timp si confortabili. Nu trebuie sa simti ca mergi pe ace.

5. Pantofi sport/ ghete   Si ce merge foarte bine cu o pereche de jeans? Pantofi sport. New Balance are o gama variata din care poti alege. O alegere foarte buna poate fi o pereche de New Balance de piele. Ghetele sunt potrivite pentru perioada toamna iarna, sunt calduroase si sunt perfecte cand vrei sa mergi la munte cu prietenii.

6. Jacketa de piele  In functie de silueta pe care o ai iti poti alege geaca perfecta pentru tine. Ea vine in diverse variante de lungime, culoare si model. Este important ca materialul sa fie din piele deoarece o poti purta pe o perioada mult mai lunga in comparatie cu o jacketa din piele ecologica.

7. Jeans –  Cu siguranta nu porti jeans daca lucrezi la birou( exceptand cazul in care este casual friday) dar sunt potriviti atunci cand vrei sa iesi la suc sau vrei sa mergi la cinema. Sunt foarte populari pentru comoditatea lor si faptul ca sunt prezenti in toate sezoanele.

8. Palton   – Vine iarna, temperaturile scad si avem nevoie de o haina calduroasa. Culoarea care predomina la paltoane este negru, dar sunt binevenite si alte culori cum ar fi: rosu, crem, mov, verde smarald etc. Lungimea avantajoasa a unui palton este una medie pana la genunchi pentru a permite libertate picioarelor in deplasare ( un bonus iti poti arata noile cizme care sunt peste genunchi si creeaza un aspect mai sexy).

answear-pic-5.jpg

9. Accesorii   In categoria accesorilor sunt mai multe elemente, cum ar fi: bratari, coliere, ceas, curele etc. Trebuie sa stii cand sunt prea multe accesori sau nu. Cum am mentionat in randurile de mai sus calitatea materialelor pentru haine, aceeasi regula se aplica si in cazul accesorilor. Trebuie sa fie un material bun, sa nu se oxideze si sa nu fie dintr-un material care se poate deteriora cu usurinta.

10.  Geanta – In geanta unei doamne vei gasi mereu tot ce ai nevoie si niciodata nu este prea grea. Pentru activitatile de zi cu zi o geanta de marime medie din piele. Pentru evenimentele de seara merge foarte bine o geanta plic.

Pentru a avea o tinuta perfecta, singurul lucru de care mai avem nevoie este atitudinea. Spatele trebuie sa fie drept, privirea inainte si cel mai important, sa te simtim bine in pielea ta!

 

Articol scris pentru SuperBlog 2018


2 gânduri despre “10 articole necesare garderobei tale

Lasă un comentariu