Farmecul produselor din natura

Viata de zi cu zi este intr-o continua agitatie. Dimineata te trezesti, te grabesti sa ajungi la lucru. La lucru bineinteles ca este stres, griji si tocmai azi s-a gandit seful sa faca sedinta saptamanala care este lunga si plictisitoare. Iesi de la munca in sfarsit, afara ploua, nu gasesti nici un taxi, trebuie sa mergi sa platesti facturile, sa faci cumparaturi. Ajungi acasa incarcata si cu durere de spate, liftul din scara blocului este in reparatie. Trebuie sa faci curat, sa faci mancare, sa hranesti pisica. Iar cand crezi ca mai ai timp si pentru tine, te uiti la ceas si este tarziu. Fiind foarte obosita, la baie iti cureti machiajul superficial si te pui la somn si maine o iei de la capat. Ce este in neregula cu aceasta imagine? Timpul acordat pentru tine este superficial, iar tenul va avea de suferit. Poluarea si ingrijirea superficiala duc la imbatranirea prematura a acestuia. Pentru ingrijirea tenului trebuie o selectie de produse potrivite, care sa te ajute in revigorarea tenului. 

Tratamentul meu cuprinde urmatorii pasi:

  1. Tratamentul pentru seara
  • imi curat foarte bine tenul de machiaj, folosind Emulsie demachianta detox Aslavital Mineralactiv pe un disc demachiant ( avantaj –  este pentru toate tipurile de  ten si se poate aplica atat dimineata cat si seara)
  • aplic crema pentru ingrijrea zonelor puternic afectate in jurul ochilor si a buzelor – Elixir antirid si antipoluare

Dupa un somn binemeritat si un tratament cum se cuvine, tenul meu este pregatit pentru o noua zi plina de provocari.

    2. Tratamentul pentru zi

Chiar daca machiajul infrumuseteaza chipul unei doamne, pentru sanatatea tenului este bine sa stea cateva zile si fara machiaj. „Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.”  – Charles Baudelaire.

  • Prima data aplic Apa Micelara cu Argila pentru revigorarea tenului
  • Pentru protectie tenului aplic Crema hidratanta antipoluare cu SPF 10, protejeaza tenul impotriva impuritatilor si ofera protectie solara.

Aceste produse au urmatoarele beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală. Toate aceste tratamente suna foarte bine, dar trebuie sa intelegem si de ce este important sa folosim aceste produse si ce rol are argila in sanatatea tenului nostru. Inca din Antichitate, parintii medicinei Hipocrate, Pliniu, Galen, Dioscoride i-au acordat importanta foarte mare in scrierile lor. Frumusetea vine din interior iar argila dovedeste acest lucru. Aplicand tratamente pe baza de argila, aceasta actioneaza in interior iar rezultatele extraordinare se vor vedea si la exterior. 

Cum putem alege produsele cele mai bune care sa ne garanteze ingrijrire si fermitate? Nu ne putem lasa influentati de reclamele de tip spam in care spun ca schimbarea se face peste noapte si aratam cu nu stiu cati ani mai tineri. Trebuie sa alegem un partener cu traditie pe piata romaneasca, sa cunoasca nevoie clientilor iar solutiile pe care le aduc sa aiba o baza reala de cercetare. Farmec lanseaza pe piata romaneasca noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale.  Este prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului ( natura este aliatul nostru pentru sanatate). 

Un alt avantaj al acestei noi game il reprezinta accesibilitatea fiind disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online http://www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară. 

Noi suntem parte din natura, poluarea nu. Trebuie sa ne aducem aminte ca natura este prietenul nostru si ca oricand vom avea probleme, natura prin resursele ei ne va ajuta sa fim sanatosi.

Articolul se bazeaza pe o experienta reala.
Artcol scris pentru SuperBlog, provocat de Farmec
Sursa media: Farmec

Lasă un comentariu