Portie de sanatate

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Cu totii am auzit aceasta fraza, dar nu toti o respectam. In fiecare dimineata ne grabim sa ajungem la locul de munca iar micul dejun il mancam pe fuga. De multe ori nu stim ce alimente sunt necesare pentru prima masa a zilei. Tuturor ne plac mancarurile rapide si bogate in proteine – hamburger, sandwich, shaorma, pizza – dar pe langa aportul energetic scazut, aduc corpului nostru o serie de „disfunctionalitati. Schimbarea jocului „de-a hranitul” in ceva de luat in serios pentru noi si energia de care avem atata nevoie in fiecare zi. Ar fi ideal pentru noi sa mancam ceva care sa ne hraneasca cu „energia” de care avem nevoi de la prima ora a diminetii pana seara, fara a apela la surogate-pastile, zahar, cafea-solubila.

hurom-3-1024x682

Intotdeauna aveam nevoie de un ajutor de nadejde pentru a avea o masa santatoasa, ceva ce sa ne scoata din impas si ceva care se ne scoata din impasul timpului. O varianta usoara, rapida si sanatoasa o reprezinta smoothie-urile si sucurile pe baza de fructe si legume, acestea fiind 100% naturale. Avand la indemana o gama variata de fructe si legume iti poti prepara in fiecare zi cate o bautura sanatoasa. Aceste bauturi pot fi servite la micul dejun, ca o gustare dar si la cina. In fiecare zi ne intalnim cu elemente ce polueaza mediul inconjurator, iar alimentatia nesanatoasa duce mai repede la imbolnavirea noastra.

hurom-h-ai-5.jpg

Pentru a prepara aceste bauturi care ne vor da energie pentru ziua ce urmeaza avem nevoie de un storcator potrivit. Storcator prin presare la rece, Hurom ne garanteaza un mic dejun bogat in nutrienti, mai ales ca mancarurile prajite nu sunt recomandate dimineata. Bauturile pe baza de fructe si legume sunt potrivite pentru toti membri familiei. Arhitectura aparatului permite o ergonomie excelenta, consum redus de energie, silentiozitate iar dupa prepararea bauturii, resturile sunt evacuate intr-un recipient inclus in corpul aparatului economisind spatiu in bucatarie. Aparatul de presat la rece prepara bauturile cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime decat daca le-am stoarce manual. Viteza de procesare este de 60 de rotatii pe minut, lent, prin presare la rece, rezultatul fiind un suc sanatos, care pastreaza culoarea si gustul ingredientelor din care a fost stors, plus ca va arata foarte bine cand ii vei face poza pentru Instragram cu hastagul potrivit. 

Daca nu aveti idei pentru prepararea unei bauturi, Hurom vine in ajutor cu cateva retete.

reteta_site_2x.png

Aport energetic, reziduri din alimentatie mai putine si timp de prepare rapid ( care este cel mai important) sunt toate egalate de catre storcatorul prin presare la rece.

 

 


Un gând despre “Portie de sanatate

Lasă un comentariu