Fluturasii primei intalniri

Dupa admiterea la facultate, in prima luna am avut o problema cu procurarea manualelor, a cursurilor si accesul la biblioteca facultatii. Fiind intr-un oras nou si nefiind familiarizata cu aglomeratia metropolitana nu a fost usor sa ma obisnuiesc cu noul ritm si am intrat in rutina intrebarilor agasante pentru cei mai vechi colegi. Avand o iesire cu gasca am remarcat un coleg care pe langa vocabularul elevat, avea si rafinamentul unui gentelman nativ. La finalul serii mi-am dat seama ca am pierdut ultimul metrou spre casa iar cu taxiul nu aveam incredere sa merg. Vazand in ce impas ma aflu, el s-a oferit sa ma conduca acasa deoarece statea si el in acelasi cartier.

Incercand sa gasesc un local in care pot savura o cafea aromata si sa imi fac proiectele pentru facultate, am gasit o cafenea. Nu era in centru, ceea ce reprezenta un avantaj pentru ca nu era aglomeratie iar muzica ce se auzea era blues si jazz. M-am asezat la o masa langa geam, mi-am comandat o cafea si am inceput sa lucrez. Terminandu-mi proiectul am realizat ca am stat in cafenea pana la ora inchiderii. Asa a continuat timp de o sapatamana. Dupa cateva zile revin in cafenea si ma intalnescu cu el. Statea vizavi de mine citind. Ne-am bucurat de revedere. Am vorbit despre tot si toate. Imi doream sa se repetem intalnirea si nu indrazeam sa il intreb dar a zis el daca vreau sa iesim maine seara. Fara sa mai stau pe ganduri dar nici sa evidentiez emotia am acceptat.

A doua zi am lasat la o parte tot ce tine de facultate si am inceput sa caut in dulap. Outfit-ul trebuia fie perfect. Tinutele mele de zi cu zi includ o bluza supradimensionata si o pereche de pantaloni. Nu stiam unde doreste sa mergem, trebuie o tinuta care sa se potrivita. O rochie eleganta neagra – nu da niciodata gres. Fiind neagra, o pot accesoriza. Pantofii trebuie sa aiba un toc motrivit pentru plimbari lungi dar si comozi in acelasi timp. Seara este frig, un palton lung ma va proteja de frig.

Dupa ce mi-am ales outfitul si m-am pregatit machiajul am pornit la locul de intalnire stabilit. De acolo am mers la un restaurant. In seara, formatia restaurantului avea o repezentatie live. Repertorul acestora continea atat muzica romaneasca cat si internationala.

Amandoi am comandat spaghetii carbonara si cate un pahar de vin rosu. Pe parcursul serii, am avut emotii. El parea foarte calm. La un moment dat mi-a luat mana si mi-a spus ca nu am de ce sa ma agit pentru ca e normal sa avem emotii la prima intalnire, trebuie sa le lasam sa se exprime. Pentru a ma linisiti m-a invitat la dans. Totul a fost perfect. Dupa ce am plecat de la restaurant ne-am plimbat in parc, iar apoi s-a oferit sa ma conduca acasa. Ajungand in fata scarii, eu nu indrazneam sa fac nimic, iar el luandu-ma in brate mi-a oferit un sarut de noapte buna.

In seara aceea nu am dormit!!


Un gând despre “Fluturasii primei intalniri

Lasă un comentariu