Stilul tău

Toamna a venit demult și se aproprie iarna, deci frigul este din ce în ce mai aprig, asta înseamnă că trebuie să avem un palton gros pentru a ne încălzi. Un accesoriu pe care l-am descoperit și l-am făcut parte din mine este pălăria. Pălăria este un accesoriu care acum mulți ani era la modă. De ceva timp s-a reintrodus în garderobă fetelor pălăria. 

large_img_815506.jpg

Un lucru foarte interesant la pălărie este că se poate asorta cu orice outfit. Dacă vrei să ieși să te plimbi pe bulevard poți să accesoriza pălăria cu o pereche de pantaloni și botine negri, o cămașă albă, un palton bej și o pălărie neagră.

Dacă mergi în vizită la o prietenă care organizează o petrecere, te poți îmbrăca cu un pulover supradimensionat și îl accesorizezi cu o pereche de jeansi albaștri. Chiar dacă pare o ținută simplă, simplitatea îi conferă un stil anume, ieșind din anonimat.

Acestea sunt doar sugestii și nu sunt universal valabili. Ai o îmbrăcăminte, un accesoriu, o pereche de încălțăminte le poți pune în valoare prin modalități simple, nu trebuie să ai ceva care strălucește pe tine. Azi mulți uită că adevărata valoare este în lucrurile simple. 

Pe lângă un outfit bine pus la punct trebuie să ai și o atitudine corespunzătoare. În primul rând trebuie să ai spatele drept, nu trebuie să stai ”ca băieții” dacă tu porți o rochie sau o fustă.

Machiajul trebuie să fie conform cu evenimentul. Pentru evenimente de zi, machiajul trebuie să fie unul cât mai natural și simplu iar pentru evenimente de seară poți încerca un stil mai ”shiny”. 

Ce înseamnă conform DEX-ului moda – preferință generalizată la un moment dat privind îmbrăcămintea, ținuta, comportarea iar cuvântul ”stil” – Mod specific de exprimare într-un anumit domeniu al activității omenești, pentru anumite scopuri ale comunicării; fel propriu de a se exprima al unei persoane.

Analizând aceste 2 cuvinte, prin îmbrăcăminte noi transmitem personalitatea noastră. Și coloristica are un rol în stilul nostru. Dacă o persoană poartă haine colorate este o persoană veselă, iar dacă porți haine de culoare neagră nu înseamnă că ești o persoană tristă ci îți place un stil elegant, clasic.

Culoarea hainelor au rol important în viața noastră. Miri când se căsătoresc poartă îmbrăcăminte albă, deoarece reprezintă puritatea.

Pentru persoanele mai plinuțe nu este recomandat să poarte poarte haine strâmte deoarece le vor face să pară și mai plinuțe decât sunt. Chiar dacă negru slăbește, poți arata foarte bine și în haine viu colorate.

Stilul tău ți-l faci singur, nu lăsa pe nimeni să afecteze cu vorbe rele, spunând că numai dacă te îmbraci vulgar ești sexy. 

Articol scris pentru SuperBlog

Sursa foto:http://answear.ro/744265-mango-palarie-eugenia.html?b=/p/caciuli-si-sepci-2352-k.html/caciuli-si-sepci,palarii/p-1/r-60/o-n/s-2354

 

 

 


Un gând despre “Stilul tău

  1. Apreciez atât de mult persoanele care au propriul stil, pe care pur și simplu nu poți să le confunzi cu altcineva. Eu încă îmi caut stilul, mai ales că sunt și genul căreia îi plac foarte multe chestii și nu mă pot limita la un singur stil care să mă reprezinte. Oricum, am ajuns la concluzia că, indiferent ce haine frumoase ai, trebuie în primul rând să știi cum să le combini și să le porți și așa o să exprimi autenticitate.

    Mulțumim pentru articol! 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu